SDGPT ny samarbetspartner till Paul McBeth Foundation

Den svenska discgolfscenen är på uppgång och nu tar den svenska discgolfpro touren det till en ännu högre nivå. Genom ett nytt samarbete med Paul McBeth Foundation, en organisation som arbetar för att sprida sporten och stödja välgörenhetsarbeten, kommer touren att stärka sporten och samtidigt göra en insats för samhället.

Samarbetet är inriktat på att öka medvetenheten om sporten och välgörenhetsarbetet i Europa och särskilt i Sverige. Det är en möjlighet för båda organisationerna att dra nytta av varandra och det är förväntat att Paul McBeth kommer att dyka upp vid några välgörenhetsinsamlingar i Sverige senare i sommar.

Tour Director, Michael Bui, berättar att hans personliga mål är att samla in 100 000 dollar till välgörenhet på Swedishprotour.se. Han blev inspirerad efter att ha träffat Paul McBeth och Nate Heinhold vid en frukostseminarium och ville omedelbart erbjuda sin hjälp genom SDGPT. Bui tror att detta partnerskap med Discraft och McBeths närvaro i Europa i år, kommer att bli en framgångsrik samverkan.

Dustin Leatherman, VD för välgörenhetsorganisationen, delar Michaels entusiasm och ser samarbetet som en möjlighet att sprida glädjen med discgolf till hela världen. Samarbetet kommer att underlätta organisationens fortsatta arbete i Europa.

Samarbetet mellan Swedish Disc Golf Pro Tour och Paul McBeth Foundation är ett exempel på hur sporten kan användas för att göra en positiv inverkan på samhället och sprida glädjen vidare. Förhoppningsvis kan detta partnerskap stärka discgolfscenen i Sverige och ge en ny dimension till sporten.

SDPGT & Paul McBeth foundation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.