fbpx
fre. apr 19th, 2024

Är du på jakt efter en bra julklapp till partnern, polaren eller familjemedlemmen som du vet älskar discgolf och vill köpa en bra present till hen? Vi har sammanställt en lista med förslag på julklappar till personer med discgolfintresse.

Julklappstips för discgolfare

6. Merry Discmas! Ett givet klädval på julafton för discgolfaren. Dessa tröjor finns som hoodies, t-shirts och sweatshirts och du beställer tröjan på PUG.se

Discgolftröja från PUG

5. Vinterpaketet: Varför inte sätta ihop ett litet discgolfpaket i julklapp? Vad sägs om ett par varma handskar med bra grepp, en glow-disc som lyser upp i vintermörkret och en termos som håller glöggen varm genom hela rundan? Samtliga produkter finns att hitta på Discexpress.se

4. Julkorgen: En portabel discgolfkorg som är lätt att flytta och ta ut när det passar. Kedjorna slukar inte discar på samma sätt som de konventionella discgolfkorgarna ute på banorna. Men det viktigaste är att ha en korg att träna på, vilket denna fungerar ypperligt till! Discmania Portabel Discgolfkorg finns att köpa via DiscaceofSweden.com för 1290:- eller via andra discgolfbutiker.

Discmania Portabel discgolfkorg

3. Vinterläsning: Den så kallade “Discgolfboken” – 18-hål i mitt hjärta ska varje discgolfare ha i sin bokhylla, så är det bara. Se till att ge bort den till discgolfaren som ännu inte har den. Finns att köpa i en rad olika discgolfshoppar, bokhandlar eller direkt via förlaget Pug.

Köp boken och andra roligare discgolfprylar på Pug.se.

2. Brädspel: Ett bra brädspel är ett måste under mellandagarna. Så varför inte ge bort spelet Birdie Game i julklapp och få lite egen vinning av presenten i form av härlig speltid. Här utmanar du dina medspelare i ett tärningsspel där ni ska ta er genom hål på några av världens största banor som Maple Hill, Järva Discgolfpark & Lake Ureka. Finns att köpa via Järva Discgolf Store för 499:-.

1. Den personliga discen: En riktigt bra julklapp ska i mitt tycke vara personlig! Därför är en eller flera printade disc med egendesignat motiv, både personligt- som julmotiv, det finaste du kan ge en discgolfare. Discarna kan du designa på egen hand via Discgolfprint.se.

Årets julklapp? En personligt designad disc på Discgolfprint.se

Har du andra förslag på julklappstips för discgolfare? Kommentera gärna i kommentarsfältet nedan.

Av Discgolfa

Jag heter Freddy och gillar discgolf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.