tis. dec 5th, 2023

Är du på jakt efter en bra julklapp till partnern, polaren eller familjemedlemmen som du vet älskar discgolf och vill köpa en bra present till hen? Vi har sammanställt en lista med förslag på julklappar till personer med discgolfintresse.

6. Merry Discmas! Ett givet klädval på julafton för discgolfaren. Dessa tröjor finns som hoodies, t-shirts och sweatshirts och du beställer tröjan på PUG.se

Köp tröjan, discgolfboken och andra roligare prylar med 10 % rabatt på Pug.se. Använd koden DISCGOLFA.

Discgolftröja från PUG

5. Vinterpaketet: Varför inte sätta ihop ett litet discgolfpaket i julklapp? Vad sägs om ett par varma handskar med bra grepp, en glow-disc som lyser upp i vintermörkret och en termos som håller glöggen varm genom hela rundan? Samtliga produkter finns att hitta på Discexpress.se

4. Julkorgen: Det var själv min första korg. Lätt att flytta och ta ut när de passar. Kedjorna slukar inte korgar. Men det viktigaste är att ha en korg att träna på, vilket denna fungerar ypperligt till. Finns att köpa via Nordicdiscgolf.se för 1290:- och andra discgolfbutiker.

Discgolfkorg  

3. Vinterläsning: Den så kallade “Discgolfboken” – 18-hål i mitt hjärta ska varje discgolfare ha i sin bokhylla, så är det bara. Se till att ge bort den till discgolfaren som ännu inte har den. Finns att köpa i en rad olika discgolfshoppar, bokhandlar eller direkt via förlaget Pug.

Köp boken och andra roligare discgolfprylar på Pug.se med 10 % rabatt. Använd koden DISCGOLFA.

2. Brädspel: Ett bra brädspel är ett måste under mellandagarna. Så varför inte ge bort spelet Birdie Game i julklapp och få lite egen vinning av presenten i form av härlig speltid. Här utmanar du dina medspelare i ett tärningsspel där ni ska ta er genom hål på några av världens största banor som Maple Hill, Järva Discgolfpark & Lake Ureka. Finns att köpa via Järva Discgolf Store för 499:-.

1. Den personliga discen: En riktigt bra julklapp ska i mitt tycke vara personlig! Därför är en eller flera printade disc med egendesignat motiv, både personligt- som julmotiv, det finaste du kan ge en discgolfare. Discarna kan du designa på egen hand via Discgolfprint.se.

Årets julklapp? En personligt designad disc på Discgolfprint.se

Vad står högst upp på din önskelista i jul? Kommentera gärna i kommentarsfältet nedan.

Av Discgolfa

Jag heter Freddy och gillar discgolf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.