Svenska discgolfshoppar

Ska du köpa nya discar?

Här hittar du en kartläggning av samtliga shoppar/butiker som säljer discgolfprodukter online. Detta för att förenkla för din shoppingtur eftersom det idag finns en uppsjö olika discgolfshoppar att scrolla mellan när du söker på valfri discgolfprodukt. Nedan listas ett urval aktörer på den svenska marknaden där vi gått igenom antalet varumärken som framkommer, leveranstid, fraktkostnad och vilka betalalternativ som erbjuds.

Listan har delats upp i två kategorier. En för discgolfbutiker med flera varumärken i sitt sortiment och en med shoppar som har färre än fyra discgolfvarumärken i sin webbutik.

Kategori #1: Discgolfbutiker online med minst fem varumärken i sitt sortiment

Utvald butik Antal varumärken Erbjudanden Leveranstid (En disc) Fraktkostnad (En disc) Fri frakt? Betalalternativ

Heatland Discgolf Store
8 1-3 arbetsdagar 35:- Köp över 1000:- Klarna, Paypal
Shop Antal varumärken* Leveranstid (En disc) Fraktkostnad (En disc) Fri frakt? Betalalternativ
Acerundiscshop 32 1-3 dagar 29:- Framgår ej Klarna, Swish, Kort
Anhyzer 7 1-3 arbetsdagar 26:- Köp över 800:- Klarna, Paypal & Swish
Discaceofsweden.com 9 1-3 arbetsdagar 29:- Köp över 700:- Klarna & Swish
Discexpress 13 1-3 arbetsdagar / 2-5 arbetsdagar 39 / 29:- Köp över 700:- Klarna, Paypal & Swish
Discfabriken 9 1-3 arbetsdagar 49:- Köp över 700:- Klarna & Swish
Discgolf.nu 11 1-3 arbetsdagar 29:- Köp över 800:- PaySon, Swish
Discgolfbutiken.se 7 1-3 dagar 49:- Köp över 1000:- Kort, Swish, Faktura, Bankgiro
Discgolfshop 13 1-3 arbetsdagar 39:- Köp över 500:- Payson, Paypal, Banköverföring, Kortbetalning, Swish
Discguys 9 1-3 arbetsdagar 32:- Köp över 1000:- Klarna, Swish
Discsport 20 1-3 arbetsdagar 29:- Köp över 800:- Svea Checkout
Disctree 11 Framgår ej (Skickas från DK) 75:- Köp över 1450:- Kortbetalning, Google Pay & Shop Pay
Fyndisc 6 1-2 arbetsdagar 36:- Köp över 1000:- Klarna, Paypal & Swish
Heatland Discgolf Store 8 1-3 arbetsdagar 35:- Köp över 1000:- Klarna, Paypal
Järva Discgolfstore 9 1-2 arbetsdagar 39:- Kortbetalning, Google Pay & Shop Pay
Mickesdiscgolf 8 1-3 arbetsdagar 27:- Köp över 1000:- Swish, Kortbetalning, faktura, PayPal
Momentumdiscgolf Ingen info Ingen info 49:- Framgår ej Klarna
Nordicdiscgolf 5 1-2 arbetsdagar 29:- Köp över 1000:- Kortbetalning, Swish, Google Pay
Rocketdiscs 32 Lägst kostnad: 3-5 arbetsdagar / Extra kostnad €4.99: 1-3 arbetsdagar 40.30:- Köp över €150 Kortbetalning, Swish, Trustly, Paypal

Kategori #2: Discgolfbutiker med fåtal varumärken:

Discgolfshop Antal varumärken Leveranstid (En disc) Fraktkostnad (En disc) Fri frakt? Betalalternativ
Latitude 64 3 Framgår ej 29:- Framgår ej Kortbetalning, Paypal, Klarna
Cabom 2 Framgår ej 0:- via DHL, 69:- speditionsavgift tillkommer vid köp.
Villman Discgolf 1 Framgår ej 50:- Framgår ej Swish

Skriv till oss om ni noterar att någon information behöver uppdateras för någon av discgolfshopparna.

Senaste uppdatering

Uppdatering av listan genomfördes 13/10 2022.

Krav*

Antal Varumärken*: Varumärken innebär endast disc-varumärken, dvs. varumärken för tillbehör som kikare, väskor, kläder mm. räknas ej. Krav för att ett varumärke ska räknas med i listan är att det ska finnas minst två molds i lager hos återförsäljaren.

Saknas någon butik? Vilken av discgolfshop handlar du helst ifrån och varför? Skriv gärna en kommentar nedan.

Hitta rätt disc golf shop online via vår lista med svenska discgolfbutiker inför att du ska köpa discgolf produkter
Hos oss hittar du en lista med samtliga Sveriges discgolfshoppar för inför ditt köp av discar och andra discgolfprodukter
Vart hittar man bäst discgolf-shop för mig?

Discgolf är en sport som ökar i popularitet varje år. I takt med den tillväxten ökar också antalet discgolfbutiker som dyker upp runt om i landet. Även om detta är goda nyheter för sporten kan det göra det lite svårt att hitta rätt butik för dig. Här är några tips som hjälper dig att hitta den bästa discgolfbutiken för dina behov.

Det första steget är att ta reda på vilken typ av spelare du är. Är du en nybörjare som precis har börjat och letar efter några grundläggande råd? Eller är du en erfaren spelare som letar efter de senaste och mest avancerade discarna? När du väl vet vilken nivå av spelare du är blir det mycket lättare att hitta en butik som tillgodoser dina behov.

Om du är nybörjare är det bäst att hitta en shop som även erbjuder lektioner eller clinics. På så sätt kan du få professionell hjälp när du lär dig spelets grunder. Många butiker hjälpa dig att hitta nybörjarvänliga ligor eller turneringar, vilket kan vara ett utmärkt sätt att träffa andra spelare på och förbättra dina färdigheter.

Är du däremot en erfaren spelare vill du hitta en discgolfbutik som har ett bra urval av högkvalitativa discar. Du bör också leta efter en discgolfshop som erbjuder bra rabatter till spelare som shoppar stora kvantiteter av discar varje år.

Oavsett vilken typ av spelare du är finns det säkert en discgolfbutik som är perfekt för dig. Med bara lite forskning kommer du att kunna hitta det perfekta stället för att köpa discgolf-produkter och få all den information och de förnödenheter du behöver för att njuta av denna fantastiska sport.

Hur vet jag vilka discgolfprodukter jag ska köpa?

Det finns några saker att tänka på när du köper discgolf-produkter. Den första är din nivå. Om du är nybörjare är det viktigt att köpa discar som är lätta att kasta och har rätt glid. Dessa discar kommer att hjälpa dig att lära dig spelet och förbättra dina färdigheter. Om du är en erfaren spelare kanske du vill köpa discar som är mer utmanande att kasta och har mindre glid. Med dessa produkter kommer ditt spel utvecklas och du blir en bättre spelare.

Det andra du bör tänka på är vilken typ av terräng du kommer att spela i. Om du spelar i mestadels öppen, platt terräng vill du köpa discar som har mindre fade. Om du kommer att spela i kuperad eller skogbevuxen terräng bör du köpa discar som har mer fade. Fade är en discs tendens att svänga till vänster eller höger i slutet av sin flygning.

Tredje saken att ta hänsyn till är de väderförhållanden som du kommer att spela i. Om du bor i ett område med mestadels soligt väder vill du köpa discar som påverkas mindre av vind och motsatsen om du bor i ett område med många blåsiga dagar.

Slutligen bör du tänka på din budget när du köper discgolfprodukter. Det finns ett stort prisintervall för olika typer av produkter. Välj de produkter som passar din budget och uppfyller dina behov.

5 thoughts on “Svenska discgolfshoppar

    1. Hej, ursäkta sent svar. Denna undersökning har gjorts på distributörer snarare än producenter. Detta för att kunna genomföra en framtida prisjämförelse av olika produkter från olika varumärken. Men givetvis ska listan uppdateras med L64 som ett alternativ.

  1. Frakten från Rocket discs inom Sverige är sjukt mycket snabbare än 3-5 dagar även om man plockar det billigaste alternativet. Oftast har man discarna dagen efter man beställt. Gissar att deras frakttider baseras på att de säljer till större delen av världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.