fbpx
tor. apr 18th, 2024

För alla discgolfande ungdomar födda 2008 är det glädjande nyheter. Nu finns möjligheten att kombinera gymnasieutbildningen med en seriös satsning på discgolf, och detta sker i discgolfstaden Borås. Läs vidare för att ta del av denna spännande utveckling.

För Unga Från Hela Landet

Det är ingen överdrift att säga att detta är en stor händelse för den svenska discgolfgemenskapen. Svenska Discgolfförbundet, Borås Stad och Ymer Frisbee är alla engagerade och entusiastiska partners i detta projekt och är fast beslutna att göra det till en framgång.

Svenska Discgolfförbundet har länge varit en drivkraft för att främja sporten i Sverige, och detta initiativ är ytterligare ett bevis på deras engagemang för att utveckla den nästa generationen av discgolfspelare. Borås Stad, som har utvecklat sig till att bli en äkta discgolfstad och kommer nu att vara hemmet för NIU-programmet. Ymer Frisbee, en av landets mest aktiva discgolfklubbar, kommer att spela en central roll i att stödja de unga talangerna på deras resa.

Vill du ansöka?

För att ta det första steget mot att bli en del av NIU Borås behöver du samla all information du behöver. Den officiella webbsidan för Borås Gymnasier har en särskild sida för NIU och LIU, där du kan läsa mer om programmet, ansökningsprocessen och alla praktiska detaljer.

Här är länken till Borås Gymnasiers NIU och LIU-information

Detta är en unik möjlighet att följa din passion och satsa på din discgolfkarriär samtidigt som du får en gedigen gymnasieutbildning. Och vem vet, kanske är du den nästa stjärnan inom svensk discgolf.

Här ansöker du!

Av Discgolfa

Jag heter Freddy och gillar discgolf.

Ett svar på ”Discgolf och Gymnasieutbildning: NIU i Borås öppnar dörrarna för årgång 2008”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.